Läsarfrågan: Vart skulle du vilja bo om du fick välja?

“Angela! Om du kunde bo vart du än ville i världen, vart skulle du vilja bo?”

Jag har funderat på det rätt länge. Jag skulle vara riktigt pepp på att bo ett halvår eller ett år i Nya Zeeland och plugga något kul eller jobba via datorn och resa runt landet under tiden jag är där. Rosie, min kompis från Nya Zeeland säger att det finns mycket att utforska där. Så har jag ju sett bilder. Alltid nära havet, aldrig riktigt riktigt kallt, underbar natur och trevliga människor. Jag hade kunnat rapportera om resan för någon tidning eller bara blogga om det.

^ Att köra runt här i Nya Zeeland hade ju inte varit helt pjåkigt om man säger så. 

… Jag hade även velat bo en sommar (om inte längre) på Island. I en stuga ute på landsbygden, lite utanför Reyjkavik. Det är så otroligt vackert på Island. Finns så mycket kul att göra. Jag gillar också att det är ett väldigt litet land. Det är så magiskt där! Längtar dit. Måste åka dit snart. Hade velat bo med Bêstûn och båda våra familjer i tre stugor och bara hängt tillsammans. Jag menar, kolla bilden nedan så vackert det är.

Jag hade inte heller bangat på ett år i Vancouver, Kanada heller. Se bilden nedan på Robson Street. När jag säger det här till folk brukar de bli chockade, de fattar inte varför man skulle vilja bo i en del av världen med ungefär samma klimat som Sverige. Också så vet de inte om allt kul man kan göra i Vancouver! Stanley Park, Lynn Canyon Suspension Bridge, Queen Elizabeth Park.. finns ju ett skäl till att den staden röstas fram som bland de absolut bästa att bo i.

Men med risk för att låta tråkig så vill jag inte bo under en längre period någon annanstans än i Sverige. Helst i Stockholm. Göteborg hade också fungerat ett tag, jag har ju mycket vänner och släkt där och gillar staden. Men Stockholm hörni. Det är min stad. Just nu hade jag velat köpa en lägenhet vid Gullmarsplan pga nära till innerstan och nära till kompisar, familj, etc. Eller i Skanstull, Liljeholmen, Vasastan. Det är nog mina favoritområden i stan.

På återseende! xx

2018-03-07T09:56:02+00:00 07/03-2018|0 kommentarer

Lämna en kommentar